Blog

IPV recupera l’activitat al 100% un cop finalitzada la desescalada pel coronavirus

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) ha tornat plenament a la normalitat un cop superats els mesos de confinament i les diferents fases de desescalada establertes per les autoritats a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Els nostres especialistes han reprès obres relacionades amb diversos projectes en marxa, com l’ampliació de la xarxa de mitja tensió (MT) de la fàbrica de paper Alier, a Rosselló, o les del centre de transformació de la nova depuradora de l’empresa avícola Avidel.

Així mateix, com és norma a IPV, els nostres tècnics continuen potenciant la seva formació mitjançant cursos d’alt rendiment a fi de prestar sempre el millor servei als nostres clients. En aquest cas, durant el mes de juny la nostra plantilla ha completat un curs de reforç de treballs en alçada.

Malgrat la complexitat de la situació que tots plegats hem hagut de fer front els darrers mesos, IPV ha mantingut en tot moment els seus serveis, gràcies al protocol de seguretat que l’empresa va implantar per tal de garantir la salut de treballadors, proveïdors i clients. Aixecat l’estat d’alarma, tornem a funcionar al 100% de la nostra capacitat, aplicant sempre estrictes mesures d’higiene i prevenció per combatre els efectes del coronavirus.

 

 

Prev

IPV continua prestant serveis essencials gràcies al seu pla d'acció davant l'alerta sanitària

Next

IPV renova els seus certificats ISO. T’expliquem per què són tan importants els estàndards de qualitat