Blog

IPV continua prestant serveis essencials gràcies al seu pla d’acció davant l’alerta sanitària

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) manté activat un pla d’acció que li permet continuar prestant els serveis essencials durant el període d’emergència causat pel coronavirus. Des de l’inici de l’alerta sanitària, la companyia aplica un protocol d’actuacions que prioritza el teletreball i alhora garanteix l’atenció a cadascun dels clients quan es produeix una eventualitat.

Els nostres especialistes realitzen la seva feina de camp adoptant totes les mesures establertes per protegir la salut pròpia i la de les persones que tenen a prop. D’aquesta manera hem aconseguit mantenir-nos al costat dels nostres clients i donar resposta a qualsevol incidència important.

Posem al centre els nostres treballadors, proveïdors i clients, en definitiva, les persones. Per això, la gestió del dia a dia empresarial la duem a terme per via telemàtica, mentre que, quan han de sortir al carrer, els nostres tècnics ho fan respectant escrupolosament totes les pautes preventives.

El pla d’actuació dissenyat per IPV ens permet conservar intacta la nostra filosofia de proximitat amb el client i garantia d’un servei de màxima qualitat, fins i tot en les condicions més excepcionals, com les actuals. I ho fem atenent en tot moment les directrius de les autoritats sanitàries.

Volem recordar-vos que si necessiteu contactar amb nosaltres seguim a la vostra disposició a través dels nostres canals habituals:

Us desitgem molta salut i que puguem retrobar-nos amb normalitat tan aviat com sigui possible.

Prev

Arguments de pes per passar-se a la fotovoltaica

Next

IPV recupera l'activitat al 100% un cop finalitzada la desescalada pel coronavirus