Blog

IPV realitzarà obres per millorar la seguretat als túnels de Viella, Lladó, Colladetes i Fogà

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) durà a terme obres en el sistema d’il·luminació als túnels de Viella, Lladó, Colladetes i Fogà per millorar les seves condicions de seguretat. Les actuacions formen part del projecte d’adequació al Reial Decret 635/2006, licitat pel Ministeri de Foment a fi d’optimitzar les característiques viàries a totes quatre infraestructures, situades a l’N-230, a la demarcació de Lleida.

L’adjudicació va recaure en una Unió Temporal d’Empreses (UTE) que ha confiat a IPV la part del projecte que té a veure amb les instal·lacions elèctriques tant de mitja com de baixa tensió. La iniciativa inclou la millora de la il·luminació normal i d’emergència. Així mateix, es col·locarà un sistema d’alimentació ininterrompuda, mecanismes de detecció automàtica d’incidents i semàfors i barreres exteriors, entre altres elements.

Les obres als túnels de Viella, Lladó, Colladetes i Fogà tenen un termini de vuit mesos i es desenvoluparan durant aquest 2020. Aquest important projecte se suma a la recent adjudicació a IPV del manteniment de les instal·lacions elèctriques d’alta tensió i sistema de gestió d’instal·lacions Wonderware a l’Aeroport Lleida-Alguaire. La prestació d’aquest servei al recinte aeroportuari serà per un període de vint-i-quatre mesos.

Prev

IPV reforça el seu compromís amb el medi ambient

Next

IPV instal·la el nou Centre de Mesura i Transformació elèctrica de la Clínica de Ponent a Lleida