Blog

IPV reforça el seu compromís amb el medi ambient

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) ha fet un nou pas endavant per reforçar la seva política de sostenibilitat i respecte al medi ambient. Així, doncs, i complint amb els requisits que estableix la norma ISO 14001, ha iniciat una campanya de reducció de l’ús dels plàstics que progressivament anirà marcant-se i duent a terme objectius cada vegada més ambiciosos.

La incorporació d’aquesta mesura, que té a veure amb la gestió ambiental de l’empresa, va acompanyada d’una altra iniciativa amb la qual IPV busca contribuir a rebaixar les emissions de CO2, responsables de l’escalfament global del planeta. En aquesta línia, la companyia acaba d’adquirir el primer vehicle elèctric a fi de potenciar els desplaçaments no contaminants quan presta els seus serveis especialitzats.

Pel que fa al pla per disminuir l’ús del plàstic, una de les primeres accions ha estat la de dotar a tot el personal d’ampolles d’aigua tèrmiques personalitzades, que es faran servir a les obres, els tallers i les oficines. És una mostra més del paquet d’iniciatives amb les quals IPV vol ajudar, dins de les seves possibilitats, a promoure la protecció ambiental i a prevenir la contaminació. Els petits gestos, aplicats conjuntament, són realment importants per assolir grans reptes.

Així mateix, i com a actuació estratègica, IPV aposta per impulsar la innovació, l’eficiència i la productivitat per tal de reduir els impactes al medi ambient.

Prev

IPV guanya l’adjudicació d’un important servei de manteniment a l’Aeroport de Lleida-Alguaire

Next

IPV realitzarà obres per millorar la seguretat als túnels de Viella, Lladó, Colladetes i Fogà