Blog

IPV participa activament en les obres de Cuadrat Valley

L’empresa Cuadrat Valley, dedicada a la producció d’oli d’oliva verge extra, confia a IPV una part del projecte del nou Molí de la Finca Cuadrat.

La seva història està íntimament lligada a la història de Catalunya. A finals dels anys trenta, fugint de la guerra d’Espanya, Sebastià Cuadrat Realp, natural d’Albagés, va abandonar l’oliverar de la seva àvia per establir-se a Bordeus. Al cap de vuitanta anys, a Albagés es ven una finca d’oliveres i la seva neta, juntament amb el seu marit i la seva filla Caroline, no s’hi poden resistir, decideixen reprendre el curs de l’aventura familiar on l’avi la va deixar.

A partir de 2014 adquireixen diverses parcel·les, per constituir en pocs anys un domini de 90 hectàrees, que estructuren i lideren en agricultura sostenible. El principal objectiu de l’empresa combina el respecte per la tradició i el seu atractiu per la innovació, pretenent produir un oli d’oliva excepcional catalogat com a Verge Extra DOP Les Garrigues. En tres anys confien obtenir també el segell d’oli ecològic.

Cuadrat Valley treballa també per habilitar allotjaments turístics en una desena de masos i cabanes de volta al voltant del molí.

Des d’IPV hem realitzat les escomeses elèctriques en MT i BT, a més de la connexió a la xarxa d’aigua potable per al nou Molí de Cuadrat Valley.

ST FRUITÓS DEL BAGES
Prev

Adjudiquen a IPV la urbanització de la carretera de Sant Fruitós del Bages

Paperera Alier
Next

IPV a punt de finalitzar la reforma elèctrica de la Paperera ALIER