ST FRUITÓS DEL BAGES
Blog

Adjudiquen a IPV la urbanització de la carretera de Sant Fruitós del Bages

Adjudiquen a IPV la finalització de les obres contingudes en el projecte d’urbanització del pla parcial de la carretera de Berga II a la població de Sant Fruitós del Bages. En UTE amb l’empresa Gruas constructora, hem unit forces per realitzar les següents tasques:

  • Reparacions d’elements que no funcionin adequadament, que hagin estat vandalitzats, o que s’hagin malmès.
  • Completarem obres que no es varen arribar a executar en el seu moment a la xarxa elèctrica, al clavegueram, al paviment i a l’escomesa de reg.
  • Farem les actualitzacions i millores del funcionament de la urbanització ja executada.
  • Realitzarem les actuacions oportunes d’acord amb la “Modificació del Projecte d’urbanització complementari dels espais lliures destinats a zones verdes del sector industrial Ctra. Berga II”, consistent en: donar continuïtat al carril bici, incorporació de mobiliari urbà al llarg de la seva traça i neteja del torrent amb extracció de vegetació arbustiva i d’arbrat que sigui necessària.

Per tot plegat disposem d’un import d’adjudicació d’1.409.999,00€.

Los días 19, 20 y 21 de octubre se celebró en el MERCAT DEL PLA de Lleida la 2ª FERIA MAKER LLEIDA. Una Feria para dar a conocer la filosofía DIY (do it yourself) y el mundo Maker al público en general. Una Feria abierta a todo el mundo que contó con la participación tanto de entidades como de Makers particulares venidos de todas partes, donde se exponían y compartían sus proyectos de software abierto, que cualquiera puede replicar y modificar, y hardware. La Fira contó con robots (como Inmoov), Impresión 3D, Realidad Virtual, Fabricación de Cohetes, Drones y Domótica entre otros. Todo relacionado con la filosofía "hacértelo tú mismo" (DIY). En IPV nos sentimos muy orgullosos de participar en el patrocinio de los talleres, dando la oportunidad, tanto a los alumnos de centros educativos como a los apasionados del mundo Maker, de interactuar y participar en estos proyectos tan interesantes e innovadores.
Prev

IPV participa en la 2a Fira Maker de Lleida

Next

IPV participa activament en les obres de Cuadrat Valley