Paperera Alier
Blog

IPV a punt de finalitzar la reforma elèctrica de la Paperera ALIER

Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda es troba a la fase final d’execució d’una nova instal·lació elèctrica de mitja i baixa tensió, en aquesta ocasió, la situem a la Paperera ALIER de Rosselló (Lleida).

Una de les accions que duem a terme és la reforma i ampliació de la instal·lació de baixa tensió per a alimentar un conjunt de bombes i equips, que milloraran el procés de recollida i tractament de les aigües de procés que nodreixen la màquina de paper MP2 i MP3.

A part d’aquesta actuació en farem també a d’altres parts de la fàbrica com a la zona de pastes, al circuit de buidatge i a la nova zona de filtres.

Les diferents ampliacions i reformes es deuen a la implantació d’un sistema de millora en la gestió de l’aigua dins del procés productiu, que fa generar una nova planta d’emmagatzematge i filtració per a poder retornar a diferents parts del procés, i així recuperar i reutilitzar l’aigua.

Tot plegat suposarà una millora substancial i una important reducció de la quantitat d’aigua utilitzada per a fer funcionar aquesta empresa paperera centenària. Com molt bé diuen els companys d’ALIER: “El futur comença avui”.

 

Prev

IPV participa activament en les obres de Cuadrat Valley