Blog

IPV es reforça amb un nou enginyer com a responsable de Manteniment

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) s’ha reforçat amb la incorporació d’un nou enginyer que assumeix les funcions de responsable del Departament de Manteniment. L’Alberto Abaurrea s’encarregarà a IPV de preparar i executar tots els manteniments preventius i correctius de les instal·lacions d’Alta Tensió i Solar fotovoltaica. A més a més, serà responsable de sistemes GMAO (Gestió del Manteniment Assistit per Ordinador).

El principal objectiu de l’Alberto Abaurrea és “incorporar el nou sistema de manteniment al nostre dia a dia, fer-ho més eficient i senzill tant pels operaris com pels clients”. Entre les seves comeses figuren, tal i com ell mateix explica, “coordinar els manteniments que s’han de fer amb el client i els nostres operaris, organitzar les tasques que s’han de dur a terme a cada instal·lació del client i elaborar un informe de l’estat de les instal·lacions per tal de tenir-les sempre en condicions òptimes”.

En la seva opinió, la utilització dels sistemes GMAO és un gran avantatge perquè “suposa rapidesa, ordre i control a l’hora de treballar. Un sistema GMAO és una bona ajuda per al departament i l’organització entre els responsables i els operaris que duen a terme les tasques de manteniment”.

L’Alberto Abaurrea és graduat en Enginyeria Elèctrica per l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (UPC). La seva formació inclou el disseny de màquines i instal·lacions elèctriques, centrals de generació i sistemes de distribució d’energia, control i protecció dels sistemes elèctrics i tecnologies renovables i mobilitat elèctrica. La seva trajectòria li ha portat a empreses com ara Endesa Distribución Eléctrica (Barcelona), Cisar (Hospitalet de Llobregat), Accenture (Sant Cugat del Vallès) i Applus Norcontrol (Barcelona), fins arribar a IPV.

Prev

IPV s’adjudica dos nous projectes a Caldes de Montbui i Sant Vicenç dels Horts

Next

IPV inicia les obres del nou centre de transformació per a MACOBA