Blog

IPV s’adjudica dos nous projectes a Caldes de Montbui i Sant Vicenç dels Horts

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) s’ha adjudicat dos nous contractes públics a les poblacions barcelonines de Caldes de Montbui i Sant Vicenç dels Horts. El primer és un projecte executiu per a la renovació de l’enllumenat exterior de la urbanització El Farell, mentre que el segon, guanyat conjuntament amb la constructora Gicsa (www.gicsacons.com), és el projecte constructiu de la travessera urbana de la BV-2005, entre el punt quilomètric 1,873 i el 2,302. Les dues adjudicacions tenen un import global superior a 1.150.000 €.

El projecte de Caldes de Montbui preveu la instal·lació d’un total de 153 punts de llum i 2 quadres elèctrics, amb la seva corresponent xarxa d’alimentació elèctrica. La renovació programada, que compta amb un pressupost de 88.548,90 €, implica la substitució de les actuals llumeneres de vapor de mercuri per unes altres amb tecnologia led, equipades amb sistema de regulació del nivell d’enllumenat per detecció de presència. Aquesta innovació permetrà aconseguir una important reducció de la contaminació, així com un notable estalvi energètic.

L’obra prevista en el terme municipal de Sant Vicenç dels Horts, adjudicada conjuntament a IPV i la constructora Gicsa, preveu realitzar els treballs d’urbanització per adequar la travessera urbana BV-2005, entre els punts quilomètrics 1,873 i 2,302, al caràcter urbà que li correspon, en funció de l’ús residencial consolidat a l’àrea urbana que l’envolta. L’import de l’adjudicació s’eleva a 1.089.186,35 €.

Prev

IPV aplica l'última tecnologia en proves d'interruptors d'alta i mitja tensió

Next

IPV es reforça amb un nou enginyer com a responsable de Manteniment