Blog

IPV inicia les obres del nou centre de transformació per a MACOBA

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) ha iniciat el mes d’agost les obres de construcció del nou centre de transformació per a MACOBA, escorxador i sala de desfer de referència a la comarca del Bages. El projecte consisteix en la instal·lació d’un nou centre de transformació amb capacitat per a 2 transformadors de 1250 kVA de potència, l’execució de la xarxa de mitja i baixa tensió, així com les seves connexions.

Per a l’execució de la canalització d’aquesta obra, IPV ha utilitzat una rasadora que ofereix com a gran avantatge la capacitat de minimitzar el temps de realització de les feines d’obra civil, amb la qual cosa s’eviten alteracions en el treball diari del client. Aquesta rasadora efectuarà una canalització de 12 tubs de diàmetre 160 mm, que facilitarà la connexió del nou centre de transformació amb la xarxa de mitja tensió ja existent.

El projecte dut a terme per IPV permetrà disposar d’una potència instal·lada de més de 3.000 kW i servirà per donar subministrament a la nova depuradora i a les noves naus que MACOBA té previst estrenar pròximament.

Prev

IPV es reforça amb un nou enginyer com a responsable de Manteniment

Next

IPV llança el pla 'SolarNow' per facilitar l'autoconsum energètic a les indústries