Blog

IPV incorpora els últims avenços en gestió industrial

Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda (IPV) ha implantat un nou sistema de gestió per millorar la qualitat del servei que presta als seus clients, els quals a partir d’ara podran controlar en temps real, i de forma integral, la gestió de les seves instal·lacions industrials. La nova eina informàtica incorporada per IPV ofereix una completa solució per a la gestió i control del manteniment industrial d’equips i instal·lacions.

 

La metodologia de treball permetrà que, de forma instantània, els clients d’IPV tinguin a la seva disposició, en la seva zona restringida de la web, els resultats de totes les proves realitzades a les seves empreses. A més a més, hi podran consultar els informes dels anys anteriors, les actes d’indústria, els protocols d’equips i qualsevol dada relacionada amb la instal·lació.

 

Per executar el manteniment, els operaris d’IPV faran la presa de dades mitjançant una aplicació informàtica anomenada BNET-MAINTENANCE, basada en un programa GMAO (Gestió del Manteniment Assistit per Ordinador). Així, els resultats de tots els valors obtinguts en cada una de les proves seran anotats pels especialistes d’IPV a través d’una tablet o un ordinador portàtil, de forma que puguin ser consultats immediatament i en temps real pels seus clients.

 

Aquest mètode de treball proporciona un estricte control dels equips i instal·lacions per tal de gestionar-los amb la màxima eficiència i rendiment.

Prev

Nova pàgina web d'IPV

Next

IPV farà el manteniment de 56 centrals hidràuliques catalanes