Blog

Nova pàgina web d’IPV

Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda (IPV) estrena nova pàgina web: www.ipvsl.com. Aprofitant la commemoració del seu 25è aniversari, l’empresa de Lleida especialitzada en el sector de l’energia i el manteniment industrial, ha posat en marxa un renovat i modern ‘site’ que, en un format dinàmic i actual, conté tota la informació sobre IPV, els seus serveis i el seu àmbit d’activitat.

 

Des d’aquesta nova eina, es podran consultar les notícies més importants relacionades amb el món de l’energia i del sector industrial. A més a més, la pàgina incorpora una àrea privada per als clients, des de la qual podran accedir de forma instantània als informes, actes i altres dades d’interès de les seves instal·lacions.

 

IPV és una empresa especialitzada en la construcció, instal·lació i manteniment de les xarxes de serveis bàsics, que té l’electricitat com a principal focus. Sempre en constant evolució, la posada en marxa de la nova pàgina web és una mostra més de la política de servei d’IPV, compromesa amb una permanent millora de la qualitat i de l’atenció que presta als seus clients.

Next

IPV incorpora els últims avenços en gestió industrial