Blog

IPV farà el manteniment de 56 centrals hidràuliques catalanes

Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda (IPV) ha obtingut recentment l’adjudicació del contracte d’obres i serveis per portar a terme el manteniment elèctric de les centrals de producció hidràulica de la zona Ebro-Pirineos d’Endesa Generació.

L’adjudicació suposa que IPV, empresa de Lleida amb una trajectòria de 25 anys, realitzarà el manteniment i les obres elèctriques de millora i ampliacions de mitja i alta tensió en totes les centrals de les set agrupacions Ebro-Pirineos, en total, 56 centrals hidràuliques ubicades en tot el territori català.

Aquest contracte compta amb un pressupost global de 6.000.000 € executable en un període de tres anys (2018-2021).

Un altre contracte amb Endesa a Andalusia

En una segona adjudicació, IPV, juntament amb l’empresa cordovesa Reycon, ha aconseguit el contracte d’obres i serveis per efectuar el manteniment elèctric de les centrals de producció hidràulica Zona Sur, unitats territorials d’Antequera i Còrdova, d’Endesa Generació.

En virtut d’aquest contracte, IPV realitzarà el manteniment i les obres elèctriques de millora i ampliacions de mitja i alta tensió en totes les centrals hidràuliques de les sis agrupacions UPH SUR, 38 en total, repartides per tota la comunitat d’Andalusia. El pressupost s’eleva a 300.000 euros, que s’executaran en tres anys durant el període 2018- 2021.

Prev

IPV incorpora els últims avenços en gestió industrial

Next

IPV aplica l'última tecnologia en proves d'interruptors d'alta i mitja tensió