Blog

COMUNICAT IPV EMERGÈNCIA SANITÀRIA

Benvolguts clients,

Des d’IPV volem prendre totes les mesures relacionades amb la prevenció de riscs associats al Covid-19, sempre en coordinació amb les recomanacions realitzades des de les organitzacions oficials i sanitàries.

La nostra prioritat és la seguretat de totes les persones, ja siguin clients, proveïdors, els nostres treballadors o qualsevol persona del nostre entorn.

Tot i què les nostres instal·lacions segueixen obertes, aconsellem l’ús de mitjans telemàtics per comunicar-vos amb nosaltres.  Posem al vostre abast totes les formes possibles de comunicació:

  • Telèfon: Oficines: 973257090 / Gerència: 679953310 / Comptabilitat: 679953313 / Emergències 24h : 679953311 / Whatsapp: 679953310
  • Pàgina web: www.ipvsl.com

Amb tots els clients amb qui estem realitzant algun tipus de feina en l’actualitat, en breu ens posarem en contacte amb vosaltres per verificar la prioritat i necessitat de realitzar les tasques encomanades i analitzar la millor manera de dur a terme les feines sense comprometre la seguretat de ningú.

Tanmateix, hem posat en marxa, aquest mateix dilluns plans de contingència per assegurar poder seguir amb els nostres serveis amb la màxima normalitat possible que permet una situació tan excepcional i complexa com la que estem vivint.

Les mesures preses son:
1. Mentre duri l’Estat d’Alarma, tindrem dos tècnics treballant des de casa, i dos en les nostres oficines, els quals cada setmana s’aniran alternant.
2. Anul·larem els desplaçaments dels nostres operaris de més d’un dia.
3. Durant aquest període, els nostre personal realitzarà jornada intensiva.
4. En els desplaçament cap al lloc on s’ha de realitzar la feina, només podran anar dos operaris per vehicle.
5. Evitarem al màxim el contacte interpersonal per mantenir així la prevenció i evitar el risc de contagi.
6. Limitació d’assistència del nostre personal a reunions que no garanteixin el nivell de seguretat requerit.
7. Aplicació de totes les mesures d’higiene recomanades per les autoritats sanitàries.
8. Mantindrem el servei 24h operatiu sense restriccions

No obstant això, us anirem informant si hem de prendre noves decisions segons vagi evolucionant aquesta situació d’emergència i ens informin les autoritats sanitàries.

El nostre equip us atendrà per a qualsevol qüestió i us informarà de qualsevol dubte i intentarem seguir amb els nostres nivells de qualitat minimitzant, sempre que sigui possible, les molèsties.

Us agraïm per endavant la comprensió i col·laboració.

IPV.

Prev

IPV instal·la el nou Centre de Mesura i Transformació elèctrica de la Clínica de Ponent a Lleida

Next

La cogeneració mantindrà l'activitat per donar servei a indústries essencials