Blog

Nova incorporació a Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda

Des de IPV us volem informar del canvi de responsable en el Departament de Manteniment. En Miguel Sancho, fins ara tècnic de suport de les agrupacions UPH Ebro Pirineos d’Endesa Generación, pren el relleu a Ferran Marin, que inicia una nova etapa professional.

En Miguel, que disposa d’una àmplia trajectòria ocupant llocs de responsabilitat com a tècnic de manteniment en empreses de prestigi com Actelgrup, Zucasa, Nanta Lleida o Abertis entre d’altres, serà l’encarregat de dur a terme les tasques de preparar i executar tots els manteniments preventius i correctius de les instal·lacions d’Alta i Baixa tensió. També serà el responsable de gestionar el sistema GMAO (Gestió del Manteniment Assistit per Ordinador), que des de fa uns anys IPV ofereix al seus clients com a plataforma pel control de les seves instal·lacions.

Estem convençuts que aquest canvi serà positiu i afavorirà els interessos dels nostres clients. Benvingut Miguel, et desitgem molt d’èxit en la teva feina.

Per altra banda, volem acomiadar i agrair a en Ferran Marin la seva dedicació i bona feina i desitjar-li molta sort en la seva nova etapa fora d’IPV.

Prev

IPV forma als seus treballadors en gestió d’emergències

Next

Experimentem amb el nou relé de GE Grid Automation