Blog

Gadgets que fan més còmode el nostre dia a dia

Els gadgets, aquests complements tecnològics cada vegada més populars, s’han convertit en els nostres millors aliats per fer-nos la vida més còmoda, per millorar les nostres possibilitats de comunicació i també, cal no oblidar-ho, per poder estalviar energia. Així, cada vegada resulta més fàcil trobar-se amb enginys de tota mena que ens ajuden en el nostre dia a dia.

Avui, des d’IPV, us parlem d’algunes d’aquestes innovacions. Per exemple, en termes d’ecologia, podem realitzar una modesta aportació personal a la sostenibilitat fent servir carregadors de bateria solars, o també els denominats rellotges Q&Q, que es carreguen amb cèl·lules solars, o les motxilles que incorporen un panell solar i ports usb per donar respostes a les necessitats tecnològiques de tothom.

Si parlem de materials, hi ha alternatives al plàstic, com el bambú i el suro, que es poden utilitzar per a les fundes del mòbil i, en el primer cas, fins i tot per a teclats d’ordinador i ratolins informàtics. La tecnologia no deixa de perfeccionar-se i els gadgets, en particular, ja han passat a formar part de la nostra vida quotidiana.

Fa uns anys ens podia sonar a xinès, però ara per ara a la majoria ens resulten familiars termes com els de bateria externa, altaveu amb bluetooh, carregador usb portàtil o carregador adaptat per a l’encenedor del cotxe, per citar-ne uns pocs. És una bona prova que l’evolució tecnològica avança de manera constant i a un ritme vertiginós. La clau rau en el fet que si ho aprofitem per guanyar en sostenibilitat i eficiència energètica, tots en sortirem beneficiats.

 

Prev

IPV participa en un projecte energètic per a Papelera del Principado S.A.

Next

IPV renova la il·luminació del pàrquing de la plaça de Ricard Vinyes a Lleida