Hospital Santa Maria de Lleida
Blog

Millores energètiques a l’Hospital Santa Maria de Lleida

L’Hospital Santa Maria de Lleida ens confia la millora de la gestió i l’eficiència energètica, mitjançant la modernització del grup de socors i la implantació d’un sistema BMS (Building Management System) per al control de l’energia consumida en baixa tensió.

En aquest projecte, hi trobem 5 actuacions ben definides. La primera actuació que es farà un cop tinguem el grup electrogen provisional instal·lat i provat, serà l’adequació de les sales afectades (desmuntar, pintar i petites feines de paleta).

Un cop fetes les adequacions, iniciarem les principals accions del projecte; La instal·lació d’un nou armari de compensació d’energia reactiva i d’un analitzador de xarxes amb tecnologia BMS.

Aquestes actuacions procuraran una millor gestió de l’energia, mitjançant el control dels consums de les diferents línies, permetent la identificació de possibles incidències de manera més eficaç i suposant un estalvi energètic pel centre hospitalari.

Les altres dos actuacions a realitzar seran la modernització del grup electrogen, i la instal·lació d’un nou sistema de commutació.

Per tot plegat comptem amb un import d’adjudicació de 473.840,94€.

 

 

Certicicat PROGRAMA DE CAPACITACIÓ: PROVEÏDORS SOSTENIBLES
Prev

IPV completa amb èxit el Programa de Capacitació: Proveïdors Sostenibles

Los días 19, 20 y 21 de octubre se celebró en el MERCAT DEL PLA de Lleida la 2ª FERIA MAKER LLEIDA. Una Feria para dar a conocer la filosofía DIY (do it yourself) y el mundo Maker al público en general. Una Feria abierta a todo el mundo que contó con la participación tanto de entidades como de Makers particulares venidos de todas partes, donde se exponían y compartían sus proyectos de software abierto, que cualquiera puede replicar y modificar, y hardware. La Fira contó con robots (como Inmoov), Impresión 3D, Realidad Virtual, Fabricación de Cohetes, Drones y Domótica entre otros. Todo relacionado con la filosofía "hacértelo tú mismo" (DIY). En IPV nos sentimos muy orgullosos de participar en el patrocinio de los talleres, dando la oportunidad, tanto a los alumnos de centros educativos como a los apasionados del mundo Maker, de interactuar y participar en estos proyectos tan interesantes e innovadores.
Next

IPV participa en la 2a Fira Maker de Lleida