Blog

IPV promou noves accions per millorar la seguretat dels seus treballadors

IPV continua fomentant accions destinades a proporcionar permanentment les màximes garanties de seguretat als seus treballadors. Així, durant el mes de setembre ha organitzat, d’una banda, un curs centrat en qüestions relacionades amb casos d’emergència i primers auxilis i, d’altra, s’ha dut a terme una nova inspecció periòdica dels equips de treball per mantenir-los sempre en òptimes condicions.

La formació d’índole sanitària va servir per revisar i remarcar importants conceptes bàsics, com el pla d’emergència, primers auxilis, socorrisme, farmaciola o materials rellevants. El personal va repassar directrius sobre com cal actuar en cas de lesions en parts toves, hemorràgies, cremades, cossos estranys o congelacions, a més de problemes de vies respiratòries, intoxicacions, picadures i mossegades, pèrdua de coneixement o aturada cardíaca.

Quant a la inspecció completada, aquesta es va fixar en els equips de subjecció per a treball en alçada, com són els arnesos i les cordes de vida. Tot el material va ser revisat per experts encarregats de validar o descartar les eines.

Aquestes iniciatives s’emmarquen en el compliment de la nostra política del Sistema Integrat de Gestió, on la prevenció de riscos laborals ens ha de proporcionar, en tot moment, condicions de treball segures i saludables.

Prev

IPV posa en marxa un carregador per a vehicles elèctrics a les seves instal·lacions

Next

IPV fa el manteniment de la Hidroelèctrica de Sant Maurici amb l'ajuda d'un helicòpter