Blog

IPV guanya de nou l’adjudicació del servei de manteniment a l’Aeroport de Lleida-Alguaire

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) ha rebut de nou la confiança de l’Aeroport de Lleida-Alguaire per liderar un important servei al complex. En concret, IPV ha renovat l’adjudicació, per un termini de 24 mesos, de les tasques de manteniment de les instal·lacions elèctriques d’alta tensió i sistema de gestió d’instal·lacions Wonderware del recinte aeroportuari.

L’Aeroport de Lleida-Alguaire, que pertany a Aeroports de Catalunya, dóna servei a la ciutat de Lleida i a les comarques properes. Durant els darrers anys s’ha consolidat com una important infraestructura aèria en l’àmbit industrial, de la formació de pilots i com a base turística. Pel que fa al nombre de viatgers, va finalitzar el 2021 amb 47.326 passatgers.

El complex aeroportuari es va inaugurar oficialment el 17 de gener del 2010. El projecte, que es va fer realitat després de rebre una inversió de 90 milions d’euros, va ser promogut per la Generalitat de Catalunya, sent el primer aeroport que va construir i el primer de caràcter públic gestionat per un ens mixt publico-privat.

La ubicació a l’altiplà d’Alguaire, molt proper a Lleida, va partir, segons van argumentar els seus impulsors, de les prioritats del Govern en matèria d’equilibri territorial i diversificació econòmica. L’objectiu va ser crear a la zona de Ponent un aeroport regional, similar als de Reus i Girona, per donar servei tant de passatgers com logístic a la demarcació.

BAUR CL20
Prev

A IPV localitzem l’avaria al teu circuit elèctric amb el nou CL 20 de BAUR

Next

IPV executa una nova estació de càrrega per a Tesla