Blog

IPV executa per a Tesla una nova estació de càrrega ultraràpida de vehicles elèctrics a Caldes de Malavella

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) ha començat a executar per a Tesla una electrolinera d’última generació ubicada a la població gironina de Caldes de Malavella. La nova estació, que oferirà 10 punts de càrrega ultraràpida, s’emplaça al complex del Club de Golf PGA Catalunya.

Aquesta és la tercera estació de recàrrega que IPV realitza per a Tesla, empresa pionera en la fabricació de vehicles elèctrics que durant els últims anys ha apostat fermament per desenvolupar una infraestructura pròpia en aquest àmbit.

Instal·lacions com la que IPV du a terme a Caldes de Malavella tenen com a principal avantatge que permeten carregar el 80% de la bateria dels vehicles en menys de 30 minuts.

IPV ha rebut la confiança de Tesla per tal de coordinar els treballs d’implantació d’una part de la seva xarxa d’electrolineres, assumint totes les feines que impliquen aquesta mena de projectes, des de l’obra civil i la instal·lació dels centres de mesura i distribució a la col·locació i connexió dels ‘superchargers’, així com els pals de càrrega.

Tesla també s’ha fixat com a objectiu liderar la futura sortida al mercat del vehicle elèctric autònom.

Prev

IPV realitza treballs de millora i renovació a la Central Hidroelèctrica Benòs

Next

IPV guanya l’adjudicació d’un important servei de manteniment a l’Aeroport de Lleida-Alguaire