Caixa de germinació i assecat de malt del Grup Damm
Blog

Remodelem les caixes de germinat del Grup Damm

Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda està realitzant la remodelació de les caixes de germinació i assecat de malt que el GRUP DAMM té a la seva malteria de Bell-lloc d’Urgell. Aquestes caixes permetran augmentar-ne un 60% la producció.

El malt és un cereal germinat artificialment i assecat per un procediment de maltatge. És un ingredient bàsic que s’utilitza en begudes i aliments per afegir gustos, color, aroma  i nutrients al cereal. Tot i que qualsevol gra de cereal es pot convertir en malt, l’ordi és el més utilitzat; el sègol, el blat, l’arròs i el blat de moro s’utilitzen amb menys freqüència.

Actualment la malteria de Bell-lloc d’Urgell és la més gran que té un grup cerveser a Espanya en propietat. A més, el fet de comptar amb una malteria pròpia permet a Damm tenir més control sobre el procés productiu de la cervesa.

Amb aquesta, IPV ja ha participat en la remodelació de tres de les esmentades caixes, fent-se càrrec de tota la part elèctrica, proteccions, armaris de control, cablejat i suporteria necessària.

Planta de pinsos del grp Vall Companys
Prev

IPV participa en la posada en marxa d’una nova planta de pinsos del Grup Vall Companys

Central hidroelèctrica de Sau
Next

IPV modernitza les instal·lacions de la CH de Sau