Caixa de germinació i assecat de malt del Grup Damm
Blog

Remodelem les caixes de germinat del Grup Damm

Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda està realitzant la remodelació de les caixes de germinació i assecat de malt que el GRUP DAMM té a la seva malteria de Bell-lloc d’Urgell. Aquestes caixes permetran augmentar-ne un 60% la producció.

El malt és un cereal germinat artificialment i assecat per un procediment de maltatge. És un ingredient bàsic que s’utilitza en begudes i aliments per afegir gustos, color, aroma  i nutrients al cereal. Tot i que qualsevol gra de cereal es pot convertir en malt, l’ordi és el més utilitzat; el sègol, el blat, l’arròs i el blat de moro s’utilitzen amb menys freqüència.

Actualment la malteria de Bell-lloc d’Urgell és la més gran que té un grup cerveser a Espanya en propietat. A més, el fet de comptar amb una malteria pròpia permet a Damm tenir més control sobre el procés productiu de la cervesa.

Amb aquesta, IPV ja ha participat en la remodelació de tres de les esmentades caixes, fent-se càrrec de tota la part elèctrica, proteccions, armaris de control, cablejat i suporteria necessària.

Planta de pinsos del grp Vall Companys
Prev

IPV participa en la posada en marxa d’una nova planta de pinsos del Grup Vall Companys