Blog

IPV realitza una exigent instal·lació elèctrica al cor del Pirineu

IPV afronta aquest mes un important repte tècnic per dur a terme una complexa instal·lació elèctrica en alta muntanya, al cor del Pirineu. Els treballs consisteixen en l’estesa de cable del Canal de Barradòs, ubicat al terme municipal de Vilamòs, a la comarca de la Vall d’Aran.

L’esmentat canal alimenta la Central Hidroelèctrica de Benòs, d’Endesa Generación, i transcorre des de la comporta de presa del riu fins a la cambra de càrrega situada damunt de la central, amb una longitud total de 7 km. Aquesta obra representa un esforç màxim per part dels operaris i els equips tècnics d’IPV, tant per la dificultat d’accés com perquè els treballs es desenvolupen a les fosques dins d’un espai tancat pel qual, en condicions de servei, circula l’aigua.

L’objectiu del projecte és instal·lar un circuit d’alimentació, així com transformadors d’una potència de 10KVA i un pes de més de 100 kg, juntament amb proteccions a les sales de control de la cambra de càrrega i de la comporta de presa. La feina, que es completarà al llarg del mes de desembre, suposarà notables millores per al funcionament global de la Central Hidroelèctrica de Benòs.

Prev

IPV posa a prova l’autonomia del seu nou vehicle elèctric

Next

La Vall d'Aran, sense punts de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics