Blog

IPV posa a prova l’autonomia del seu nou vehicle elèctric

IPV (Instal·lacions i Projectes d’Avantguarda) ha incorporat a la seva flota el seu primer vehicle elèctric i ha volgut posar a prova la seva capacitat, comparada amb el tradicional motor de combustió. Es tracta d’un model Peugeot e208, equipat amb bateries de 50 kWh i una autonomia aproximada de 250 quilòmetres.

L’assaig va ser realitzat, fa pocs dies, pel gerent tècnic d’IPV, Antoni Toré, qui va completar la ruta entre Lleida i Canejan, a la Vall d’Aran. Un recorregut d’uns 200 quilòmetres en el qual va fer una única parada de recàrrega, en aquest cas a la població de Benabarre.

Si vols conèixer com actua un motor elèctric tant en vies ràpides com ordinàries, quins efectes té la velocitat assolida en el seu rendiment o com fa front als trams de forta pujada, no et perdis el vídeo que acompanya aquesta publicació.

Pròximament, des d’IPV, empresa especialitzada en la construcció i manteniment de xarxes de distribució elèctrica, també compartirem amb tots vosaltres els detalls d’un segon viatge realitzat entre Canejan i Tarragona, d’uns 285 km.

Prev

IPV fa el manteniment de la Hidroelèctrica de Sant Maurici amb l'ajuda d'un helicòpter

Next

IPV realitza una exigent instal·lació elèctrica al cor del Pirineu