Blog

IPV participa en la construcció del nou Edifici Hospitalari Polivalent de Lleida

IPV ha participat en la construcció del nou Edifici Hospitalari Polivalent de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Concretament ha estat contractat per realitzar l’escomesa elèctrica en MT, així com la commutació en BT d’un grup Electrogen de 400kW.

Aquestes noves dependències, que l’hospital utilitzarà per al tractament del COVID19, han estat construïdes en un temps rècord. És un edifici satèl·lit que amplia la infraestructura de l’actual hospital de Lleida. El nou edifici de construcció modular i parametritzat està composat per un total de 48 mòduls industrialitzats  (12 per planta) de 5m x 15m i uns altres 12 de coberta. Està situat a la zona de l’aparcament a l’aire lliure, en perpendicular a l’hospital existent i orientat en sentit Nord-Sud. Els dos edificis queden separats per l’Avinguda de l’Alcalde Rovira Roure i per optimitzar la connexió entre ells, es pavimenta un pas a nivell del carrer. A més es realitza una connexió amb un pont a la planta tercera del nou edifici, per a facilitar el desplaçament del personal sanitari entre ambdós edificis. La planta baixa es destina als serveis de triatge, i les tres plantes de cures intensives poden funcionar com a UCI d’emergència o com a UCI convencional, dotant als pacients d’una major privacitat. El canvi entre una configuració i l’altra es pot produir en només 24h, sense afectar elements estructurals ni instal·lacions.

IPV ha instal·lat un nou centre de transformació amb un transformador de 630kVA, el qual ha unit a la xarxa MT anellada existent del propi Hospital, d’aquesta manera es garanteix el subministrament elèctric per a diferents línies.

Prev

La Vall d'Aran, sense punts de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics

Next

IPV forma als seus treballadors en gestió d’emergències