OMICRON CMC 365
Blog

IPV Incorpora una potent eina de treball per provar relés de proteccions

Instal·lacions i Projectes d’Avatguarda ha adquirit una nova eina de treball que incorpora la última tecnologia per a fer potents proves de relés hexafàsics.

Es tracta de l’OMICRON CMC 356, la solució universal per a provar totes les generacions i tipus de relés de protecció. Les sis potents fonts de corrent (mode trifàsic: fins a 64 A / 860 VA per canal) amb un gran rang dinàmic, permeten provar fins i tot els relés electromecànics d’alta càrrega amb una demanda de potència molt alta.

L’esmentada unitat és l’opció ideal per a aplicacions que requereixen la més alta versatilitat, amplitud i potència. Els enginyers i tècnics de posada en servei aprecien especialment la seva capacitat de realitzar comprovacions de cablejat i plausibilitat dels transformadors de corrent, mitjançant la injecció primària d’altes corrents des de l’equip de prova.

En definitiva, a IPV incorporem la última tecnologia per tal de fer més segures les instal·lacions i donar un millor servei als nostres clients.Instal·lacions i Projectes d’Avatguarda ha adquirit una nova eina de treball que incorpora la última tecnologia per a fer potents proves de relés hexafàsics.

 

Prev

Dos enginyers s’incorporen a l’equip tècnic d’IPV

BAUR CL20
Next

A IPV localitzem l’avaria al teu circuit elèctric amb el nou CL 20 de BAUR