Blog

Ampliem la xarxa de supercarregadors de Tesla

IPV realitzarà aquest mes de febrer l’ampliació de l’estació de supercarregadors ubicada al camp de golf PGA Catalunya, situat a Caldes de Malavella. Actualment aquesta instal·lació compta amb 10 supercarregadors de 150 kW, i amb aquesta ampliació, es posaran en funcionament 10  supercarregadors més de nova generació, de 250 kW de potència, també coneguts com a V3. IPV ha realitzat per a Tesla la instal·lació del supercarregador de Torrefarrera (Hotel Ibis) i la de Caldes de Malavella, executant totes les fases del projecte, obra civil, MT i BT.

Tesla continua expandint la seva xarxa de recàrrega ràpida, els famosos Supercarregadors. La companyia nord-americana acaba d’anunciar l’obertura de dues noves estacions al nostre país, les quals tindran en total més d’una dotzena de carregadors ràpids V3.

Tesla té planificat triplicar el nombre de Supercarregadors a tot el món, una iniciativa que per suposat inclourà tot Europa. Acaba d’anunciar també l’obertura de dues noves estacions a Alcobendas (Madrid) i Barbastro (Osca), amb aquestes suma ja 41 estacions obertes i gairebé 300 Supercarregadors al territori espanyol.

La xarxa de Supercarregadors de Tesla s’ha erigit per mèrits propis com una de les infraestructures de càrrega ràpida més fiables i còmodes d’utilitzar. No obstant això, a dia d’avui només està disponible per a clients d’un cotxe elèctric de Tesla, restringint l’ús a la resta d’usuaris d’altres marques. Tesla ja ha començat a canviar aquesta política en deu Supercarregadors de Països Baixos, que ja estan oberts a tots els cotxes elèctrics de la resta de fabricants (compatibles amb l’endoll CCS del Supercarregador). Aquests formen part d’un programa pilot que servirà com a banc de proves per a la futura obertura de tota la xarxa.

Telefèric de la central d'Estany Gento
Prev

Renovació del contracte amb les centrals hidràuliques de la UPH Ebro-Pirineos

Next

Dos enginyers s’incorporen a l’equip tècnic d’IPV